« terug naar vorige pagina

Medewerkers

 

Claudia Verheijen

Huisarts

Praktijkhouder

Aanwezig op maandag,  dinsdag, woensdag en donderdag. 

In het laatste jaar van mijn huisartsenopleiding, in 2005, ben ik in Loon op Zand beland, ik liep dat jaar stage bij Dr. Raeven en dat beviel zo goed dat ik daarna in zijn praktijk ben blijven werken. Een paar jaar later, na zijn pensioen, heb ik de praktijk overgenomen en daarvan heb ik nog nooit spijt gehad!
Door de groei van de patiëntenaantallen en de verandering van het soort werk als huisarts is de kleine solopraktijk van destijds inmiddels behoorlijk gegroeid en werken we nu met een heel team samen om zo goed mogelijk voor onze patiënten te zorgen!
Het huisartsenvak heeft mij altijd al getrokken, als klein meisje van een jaar of 10, riep ik al dat ik huisarts wilde worden. Al weet ik niet goed waar dat vandaan kwam, het bleek een goede keuze! Ik vind het heel bijzonder hoe dicht je bij mensen mag komen in perioden van ernstige ziekte. De band die je in de loop van jaren met iedereen opbouwt is heel speciaal. Zeker in een dorp als Loon op Zand leer je steeds meer hele families kennen en dat maakt het werk alleen maar leuker en interessanter.
Het begeleiden van patiënten vind ik heel mooi maar de afwisseling tussen het voeren van intensieve gesprekken met bijvoorbeeld het weghalen van een rare moedervlek vind ik heel prettig. Iedereen iedereen die mij kent weet, dat ik in iedere situatie een flinke dosis humor erg belangrijk vind… 
Naast de patiëntenzorg houd ik me ook bezig met het geven en organiseren van nascholingen voor huisartsen en zal er op termijn ook in de praktijk weer een huisarts in opleiding te zien zijn. 
Verder vind ik het heerlijk om in de natuur te wandelen, te mountainbiken en lekker een boek te lezen.

Bas Moorthaemer,

Huisarts. 

Aanwezig op dinsdag, woensdag  en vrijdag

 

Jurrien Wind

Huisarts

Aanwezig op maandag. 

Sinds de herfst van 2020 werk ik als vaste waarnemer op de maandag in deze praktijk. Daarnaast doe ik er nog wat losse dagen per maand extra bij, zeg maar ‘de gaatjesvuller’.
Huisarts ben ik vanaf 1999 en 15 jaar lang ben ik zelf praktijkhouder geweest (in Wijk en Aalburg). Toen ‘trokken er ook andere zaken aan me’, heb ik keuzes gemaakt en ben ik gaan waarnemen. Nu, in Loon op Zand spreekt het dorpse, het ‘ons kent ons’, me weer aan en voel ik me thuis. De gemoedelijkheid van patiënten is fijn en ook de problematiek die ik als huisarts tegenkom. Verder is de praktijk goed georganiseerd en ervaar ik de samenwerking als prettig.
Als huisarts wil ik graag all-round zijn, kan ik een luisterend oor bieden en meedenken. Ik probeer op tijd te werken en wil gemaakte afspraken nakomen.
Wanneer het qua gezondheid of ziekte nodig is, hoop ik u ‘open’ te mogen ontmoeten!

Naast mijn werk als huisarts heb ik ook een sterilisatiepraktijk voor mannen. Deze is gevestigd in Udenhout.

 

 

Melanie Harleman

POH Somatiek

Aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk van Dr.Verheijen. Ik ben begonnen als doktersassistente waar ik de mogelijkheid kreeg om de  post-Hbo opleiding Praktijkondersteuner Somatiek te gaan volgen. Sinds 2014  ben ik werkzaam als praktijkondersteuner bij Drs.Verheijen.

Het spreekuur van de praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner somatiek werkt nauw samen met de huisarts, houdt zelfstandig spreekuren en geeft voorlichting. Zij houdt spreekuren voor diverse patiëntengroepen:

  • Diabetes Mellitus type 2
  • COPD (Astma)
  • Hart- en vaatziekten
  • Ouderenzorg

Uw huisarts is de hoofdbehandelaar en blijft eindverantwoordelijk voor uw zorg. Een aantal controles neemt de praktijkondersteuner van de huisarts over. Er is regelmatig overleg tussen de huisarts en de praktijkondersteuner. Hierin worden de controles en uw behandelplan besproken, zodat de huisarts op de hoogte blijft van uw gezondheidssituatie. Voor uw overige gezondheidsklachten kunt u vanzelfsprekend altijd bij uw huisarts terecht.

Als het nodig is, legt zij ook huisbezoeken af, met name bij ouderen.

Hoe komt u bij de praktijkondersteuner somatiek?

Als u op het spreekuur van de huisarts komt, kan de huisarts u verwijzen naar het spreekuur van de praktijkondersteuner somatiek. Zij werkt uitsluitend volgens afspraak. Bij de doktersassistente kunt u hiervoor een afspraak maken. 

 

 

Jolanda Snijders

Assistente

aanwezig op

woensdag, donderdag en vrijdag

Ik ben Jolanda en sinds 2014 werkzaam als doktersassistente in de praktijk. Daarnaast werk ik als triagiste op de centrale huisartsenpost Tilburg sinds 2003. Voorheen heb ik nog op een stadspraktijk gewerkt in Breda en ook nog een periode in het ziekenhuis.

Ik heb het uitstekend naar mijn zin in de praktijk en vind de combinatie van mijn twee banen erg prettig.

Maartje van Gils

Assistente. 

Aanwezig op maandag dinsdag en donderdag. 

Ik ben Maartje, sinds kort werkzaam als doktersassistente hier in de praktijk, verder nog werkzaam als triagiste op de huisartsenpost Tilburg.

In 2002 mijn diploma als doktersassistente behaald en eigenlijk gelijk bij mijn stage plek in Stramproy kunnen blijven werken. Daar heb ik met veel plezier ruim 11 jaar gewerkt bij een apotheek – houdende huisartsenpraktijk. Toen ik mijn partner leerde kennen heb ik nog even gewerkt als assistente in Eindhoven, maar uiteindelijk was de afstand samen met een kleine meisje te veel voor me en ben ik op de huisartsenpost beland. Daar werk ik nog steeds met veel plezier maar mistte het patiënten – contact wat toch anders is als in een dag praktijk. Na een aantal malen ingevallen te hebben in de praktijk van Dr. Verheijen, wat onwijs leuk en fijn gevoel gaf zal ik voortaan een blijvend gezicht zijn op de maandagen en donderdagen. En verheug me enorm op deze samenwerking.

Verder woon ik samen met mijn partner Tim in Tilburg en zijn we trotse ouders van 2 mooie meiden, hou ik enorm van koken en daar kan ik ook echt mijn ei in kwijt, of een lekkere wandeling, daar kan ik ook enorm van genieten, heerlijk in de buitenlucht !

Tara van Nikkelen

Kuiper

Assistente

Aanwezig op alle dagen behalve donderdag. 

 

 

 

Esther Laenen

POH GGZ

Aanwezig op dinsdag

 

 
 

Sabien IJsebaert

POH GGZ

Jeugd

Aanwezig op donderdagmiddag.

Sabien is op dit moment met zwangerschapsverlof. 

 

 

Jeannette Hanckmann

Praktijkmanager

Aanwezig op maandagochtend,  dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend

Al vele jaren ben ik werkzaam als administratieve kracht in de gezondheidszorg. Na het krijgen van mijn twee kinderen ben ik in 1998 gaan werken bij een kinder- en jeugdpsychiater. In 2015 heb ik de overstap kunnen maken als administratieve kracht bij de huisartsen. De huisarts kan zich bezig houden met de zorgtaken terwijl ik de voor de praktijk zo noodzakelijke administratieve werkzaamheden verricht.  Sinds enige tijd heb ik de kans gekregen me in te zetten als praktijkmanager en heb hiervoor ook mijn AD management in de zorg afgerond.