« terug naar vorige pagina

Medewerkers

 

Claudia Verheijen

Huisarts

Praktijkhouder

Aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. 

 In het laatste jaar van mijn huisartsenopleiding, in 2005, ben ik in Loon op Zand beland, ik liep dat jaar stage bij Dr. Raeven en dat beviel zo goed dat ik daarna in zijn praktijk ben blijven werken. Een paar jaar later, na zijn pensioen, heb ik de praktijk overgenomen en daarvan heb ik nog nooit spijt gehad!
Door de groei van de patiëntenaantallen en de verandering van het soort werk als huisarts is de kleine solopraktijk van destijds inmiddels behoorlijk gegroeid en werken we nu met een heel team samen om zo goed mogelijk voor onze patiënten te zorgen!
Het huisartsenvak heeft mij altijd al getrokken, als klein meisje van een jaar of 10, riep ik al dat ik huisarts wilde worden. Al weet ik niet goed waar dat vandaan kwam, het bleek een goede keuze! Ik vind het heel bijzonder hoe dicht je bij mensen mag komen in perioden van ernstige ziekte. De band die je in de loop van jaren met iedereen opbouwt is heel speciaal. Zeker in een dorp als Loon op Zand leer je steeds meer hele families kennen en dat maakt het werk alleen maar leuker en interessanter.
Het begeleiden van patiënten vind ik heel mooi maar de afwisseling tussen het voeren van intensieve gesprekken met bijvoorbeeld het weghalen van een rare moedervlek vind ik heel prettig. Iedereen iedereen die mij kent weet, dat ik in iedere situatie een flinke dosis humor erg belangrijk vind… 
Naast de patiëntenzorg houd ik me ook bezig met het geven en organiseren van nascholingen voor huisartsen en zal er op termijn ook in de praktijk weer een huisarts in opleiding te zien zijn. 
Verder vind ik het heerlijk om in de natuur te wandelen, te mountainbiken en lekker een boek te lezen.
 

Eva Nieuweboer,

Huisarts. 

Aanwezig op maandag en vrijdag

 

Gijs Schoenmakers

Huisarts.

Aanwezig op maandag.  

Sinds juni 2018 ben ik op de maandagen werkzaam in de praktijk. De overige dagen van de week werk ik in een andere huisartsenpraktijk. Ik ervaar een erg prettig contact met de patiënten in Loon op Zand.

 Begin 2013 ben ik aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgestudeerd als huisarts. Sindsdien werk ik met veel plezier in de regio Tilburg; een regio die ik goed ken aangezien ik oorspronkelijk uit Goirle kom en voorafgaand aan de specialisatie tot huisarts werkzaam ben geweest in het TweeSteden zekenhuis in Tilburg en Waalwijk.

Inmiddels woon ik met mijn vrouw en 2 zoontjes in Tilburg.

Ik heb er voor gekozen huisarts te worden omdat een huisarts de kans krijgt een langer bestaande persoonlijke en vertrouwelijke band op te bouwen met patiënten en hun familie. Hierdoor sta je patiënten bij in voor- en tegenspoed gedurende meerdere levensfasen.

Als huisarts beoefen ik de volledige breedte van het vak. Daarbij heb ik specifieke interesse in hart- en vaatziekten en kleine chirurgische ingrepen. Voorts is mijn doel mede-praktijkhouder te worden in een praktijk. Dit betekent dat ik uiteindelijk een keer de praktijk zal verlaten maar tot die tijd ben ik graag één van uw huisartsen in Loon op Zand!

 

Melanie Harleman

POH Somatiek

Aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Sinds 2010 werkzaam in de praktijk van Dr.Verheijen. Ik ben begonnen als doktersassistente waar ik de mogelijkheid kreeg om de  post-Hbo opleiding Praktijkondersteuner Somatiek te gaan volgen. Sinds 2014  ben ik werkzaam als praktijkondersteuner bij Drs.Verheijen, drs. Nieuweboer en drs. Schoenmakers.

 Het spreekuur van de praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner somatiek werkt nauw samen met de huisarts, houdt zelfstandig spreekuren en geeft voorlichting. Zij houdt spreekuren voor diverse patiëntengroepen:

  • Diabetes Mellitus type 2
  • COPD (Astma)
  • Hart- en vaatziekten
  • Ouderenzorg

Uw huisarts is de hoofdbehandelaar en blijft eindverantwoordelijk voor uw zorg. Een aantal controles neemt de praktijkondersteuner van de huisarts over. Er is regelmatig overleg tussen de huisarts en de praktijkondersteuner. Hierin worden de controles en uw behandelplan besproken, zodat de huisarts op de hoogte blijft van uw gezondheidssituatie. Voor uw overige gezondheidsklachten kunt u vanzelfsprekend altijd bij uw huisarts terecht.

Als het nodig is, legt zij ook huisbezoeken af, met name bij ouderen.

Hoe komt u bij de praktijkondersteuner somatiek?

Als u op het spreekuur van de huisarts komt, kan de huisarts u verwijzen naar het spreekuur van de praktijkondersteuner somatiek. Zij werkt uitsluitend volgens afspraak. Bij de doktersassistente kunt u hiervoor een afspraak maken. 

 

Esther Laenen

POH GGZ

Aanwezig op dinsdag

 

 
 

Sabien IJsebaert

POH GGZ

Jeugd

Aanwezig op donderdagmiddag.

 

Jolanda Snijders

Assistente

aanwezig op

woensdag, donderdag en vrijdag

Ik ben Jolanda en sinds 2014 werkzaam als doktersassistente in de praktijk. Daarnaast werk ik als triagiste op de centrale huisartsenpost Tilburg sinds 2003. Voorheen heb ik nog op een stadspraktijk gewerkt in Breda en ook nog een periode in het ziekenhuis.

Ik heb het uitstekend naar mijn zin in de praktijk en vind de combinatie van mijn twee banen erg prettig.

Mieke Kroonen

Assistente

 

Ik ben Mieke en werk al vele jaren met groot plezier als doktersassistente. Heb tussentijds een opleiding als allergieconsulent gedaan en mede daardoor kunnen wij die service nu ook in onze praktijk bieden. Ik ben gek op toneel, zingen, lezen en tuinieren. Heb twee volwassen kinderen en werk 36 uur per week.

Maartje van Gils

Assistente. 

Aanwezig op maandag en donderdag. 

Vanaf 1 januari ook op dinsdag. 

Ik ben Maartje, sinds kort werkzaam als doktersassistente hier in de praktijk, verder nog werkzaam als triagiste op de huisartsenpost Tilburg.

In 2002 mijn diploma als doktersassistente behaald en eigenlijk gelijk bij mijn stage plek in Stramproy kunnen blijven werken. Daar heb ik met veel plezier ruim 11 jaar gewerkt bij een apotheek – houdende huisartsenpraktijk. Toen ik mijn partner leerde kennen heb ik nog even gewerkt als assistente in Eindhoven, maar uiteindelijk was de afstand samen met een kleine meisje te veel voor me en ben ik op de huisartsenpost beland. Daar werk ik nog steeds met veel plezier maar mistte het patiënten – contact wat toch anders is als in een dag praktijk. Na een aantal malen ingevallen te hebben in de praktijk van Dr. Verheijen, wat onwijs leuk en fijn gevoel gaf zal ik voortaan een blijvend gezicht zijn op de maandagen en donderdagen. En verheug me enorm op deze samenwerking.

Verder woon ik samen met mijn partner Tim in Tilburg en zijn we trotse ouders van 2 mooie meiden, hou ik enorm van koken en daar kan ik ook echt mijn ei in kwijt, of een lekkere wandeling, daar kan ik ook enorm van genieten, heerlijk in de buitenlucht !

Jeannette Hanckmann

Praktijkmanager

Aanwezig op dinsdagmiddag woensdagochtend en vrijdagochtend

Al vele jaren ben ik werkzaam als administratieve kracht in de gezondheidszorg. Na het krijgen van mijn twee kinderen ben ik in 1998 gaan werken bij een kinder- en jeugdpsychiater, in 2015 heb ik de overstap kunnen maken als administratieve kracht bij de huisartsen. De huisarts kan zich bezig houden met de zorgtaken terwijl ik de voor de praktijk zo noodzakelijke administratieve werkzaamheden verricht.  Inmiddels heb ik de kans gekregen me te mogen inzetten als praktijkmanager.  Voor u geheel achter de schermen.