« terug naar vorige pagina

Medewerkers

 

Claudia Verheijen

Huisarts

Praktijkhouder

Aanwezig op maandag,  dinsdag, en donderdag. 

 

In het laatste jaar van mijn huisartsenopleiding, in 2005, ben ik in Loon op Zand beland, ik liep dat jaar stage bij Dr. Raeven en dat beviel zo goed dat ik daarna in zijn praktijk ben blijven werken. Een paar jaar later, na zijn pensioen, heb ik de praktijk overgenomen en daarvan heb ik nog nooit spijt gehad!
Door de groei van de patiënten aantallen en de verandering van het soort werk als huisarts is de kleine solopraktijk van destijds inmiddels behoorlijk gegroeid en werken we nu met een heel team samen om zo goed mogelijk voor onze patiënten te zorgen!
Het huisartsen vak heeft mij altijd al getrokken, als klein meisje van een jaar of 10, riep ik al dat ik huisarts wilde worden. Al weet ik niet goed waar dat vandaan kwam, het bleek een goede keuze! Ik vind het heel bijzonder hoe dicht je bij mensen mag komen in perioden van ernstige ziekte. De band die je in de loop van jaren met iedereen opbouwt is heel speciaal. Zeker in een dorp als Loon op Zand leer je steeds meer hele families kennen en dat maakt het werk alleen maar leuker en interessanter.
Het begeleiden van patiënten vind ik heel mooi maar de afwisseling tussen het voeren van intensieve gesprekken met bijvoorbeeld het weghalen van een rare moedervlek vind ik heel prettig. Iedereen iedereen die mij kent weet, dat ik in iedere situatie een flinke dosis humor erg belangrijk vind… 
Naast de patiëntenzorg houd ik me ook bezig met het geven en organiseren van nascholingen voor huisartsen en zal er op termijn ook in de praktijk weer een huisarts in opleiding te zien zijn. 
Verder vind ik het heerlijk om in de natuur te wandelen, te mountainbiken en lekker een boek te lezen.
 

Jorine Brunekreeft

 

Huisarts

 

Aanwezig op Dinsdag, donderdag en vrijdag. 

 

 

M. Wijnen

Huisarts

aanwezig op maandag en woensdag. 

 

Melanie Harleman

POH Somatiek

Aanwezig op maandagmorgen, dinsdag, donderdag en vrijdag

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk van Dr. Verheijen. Ik ben begonnen als doktersassistente waar ik de mogelijkheid kreeg om de  post-Hbo opleiding Praktijkondersteuner Somatiek te gaan volgen. Sinds 2014  ben ik werkzaam als praktijkondersteuner.

Het spreekuur van de praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner somatiek werkt nauw samen met de huisarts, houdt zelfstandig spreekuren en geeft voorlichting. Zij houdt spreekuren voor diverse patiëntengroepen:

  • Diabetes Mellitus type 2
  • COPD (Astma)
  • Hart- en vaatziekten
  • Ouderenzorg

Uw huisarts is de hoofdbehandelaar en blijft eindverantwoordelijk voor uw zorg. Een aantal controles neemt de praktijkondersteuner van de huisarts over. Er is regelmatig overleg tussen de huisarts en de praktijkondersteuner. Hierin worden de controles en uw behandelplan besproken, zodat de huisarts op de hoogte blijft van uw gezondheidssituatie. Voor uw overige gezondheidsklachten kunt u vanzelfsprekend altijd bij uw huisarts terecht.

Als het nodig is, legt zij ook huisbezoeken af, met name bij ouderen.

Hoe komt u bij de praktijkondersteuner somatiek?

Als u op het spreekuur van de huisarts komt, kan de huisarts u verwijzen naar het spreekuur van de praktijkondersteuner somatiek. Zij werkt uitsluitend volgens afspraak. Bij de doktersassistente kunt u hiervoor een afspraak maken. 

 

Maartje

Assistente. 

Aanwezig op maandag woensdag en donderdag

Voor vele ben ik al een bekend gezicht, want na enkele maanden ingevallen te hebben heb ik in 2019 een vast contract aangeboden gekregen. Ik werkte hiervoor op de huisartsenpost, waarbij ik mij triage opleiding heb afgerond, maar de avonden/ nachten / weekenden werden mij teveel en had ik structuur nodig die ze me hier konden bieden. Het bevalt me in Loon op Zand erg goed en hoop nog vele jaren met plezier hier te mogen werken.

Verder woon ik samen met mijn partner Tim en 2 dochters, Maud en Suus. Ik hou onwijs van koken en probeer ook graag dingen uit

 

Carlijn

Assistente

Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

 

Ik ben Carlijn en ben sinds vorig jaar werkzaam in de praktijk als assistente in opleiding en vanaf mei 2024 als assistente.

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Waalwijk. 

Ik ben eerst 16 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang, maar het was tijd om het roer om te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

 

 

Merel

Assistente

werkzaam op maandag t/m vrijdag

 

Nienke Bekker

POH GGZ

POH GGZ Jeugd

Aanwezig op donderdag en vrijdag. 

 

Nancy Eijkemans

POH GGZ

Aanwezig op maandag. 

Ik ben Nancy Eijkemans en vanaf juni 2023 werkzaam als POH-GGZ in de regio Tilburg.
Het leuke aan mijn baan vind ik de diversiteit. Door de jaren heen heb ik veel ervaring op mogen doen in de psychiatrie en (forensische) verslavingszorg, in 2001 begonnen als leerling verpleegkundige, hierna verder als verpleegkundige en later als casemanager. Mijn opgedane ervaring kan ik goed gebruiken in mijn functie als POH-GGZ.
Laagdrempelig ondersteuning bieden, mensen weer in hun kracht zetten en netwerken is wat mij zo aanspreekt. 

 

Jeannette Hanckmann

Praktijkmanager

Aanwezig op maandag hele dag,  dinsdagmiddag, donderdagmiddag.

Al vele jaren ben ik werkzaam als administratieve kracht in de gezondheidszorg. Na het krijgen van mijn twee kinderen ben ik in 1998 gaan werken bij een kinder- en jeugdpsychiater. In 2015 heb ik de overstap kunnen maken als administratieve kracht bij de huisarts. De huisarts kan zich bezig houden met de zorgtaken terwijl ik de voor de praktijk zo noodzakelijke administratieve werkzaamheden verricht.  Sinds enige tijd heb ik de kans gekregen me in te zetten als praktijkmanager en heb hiervoor ook mijn AD management in de zorg afgerond.