« terug naar vorige pagina

MGN (Mijn GezondheidsNet)

MGN:  MGN (Mijn GezondheidsNet)

 

Mijn gezondheidsnet.

Is de online mogelijkheid voor

Het maken van afspraken

Recepten aanvragen.

E-consulten.  

 

Voor het gebruik van MGN dient u een verzoek in bij de assistente. De arts zal dan uw dossier openzetten voor het gebruik van MGN.

Om in te loggen op MGN heeft u een Digid nodig MET SMS functie. Veel mensen hebben wel een digid maar zonder SMS functie. U dient deze functie eerst aan te vragen bij digid voordat u gebruik kunt maken van MGN.

 

Het maken van afspraken kunt u online regelen. U kunt afspraken maken bij dr. Verheijen, dr. Brunekreeft en dr Wijnen. Bij de assistente kunt u terecht voor het uitspuiten van oren, het aanstippen van wratten, hechtingen verwijderen, bloeddrukcontrole.

 

Recepten aanvragen:

U kunt door middel van het invullen van het formulier de recepten online aanvragen.

De mogelijkheid om het in te spreken op het antwoordapparaat, keuzenummer 2 is de receptenlijn, en het inleveren van uw medicijndoosje in de brievenbus van de praktijk blijft gewoon bestaan.

 

Het E-consult kunt u zien als vervanging van een telefonisch consult. U kunt uw eenvoudige vraag online stellen via een beveiligde omgeving. U huisarts zal u dan binnen 3 werkdagen antwoord geven in dezelfde beveiligde omgeving.